10 redenen om Das Box te bestellen voor je vrijgezellenfeest

1. De beste ideeën voor je vrijgezellenfeest
Onze games worden al tien jaar geprezen als de ideale activiteiten voor vrouwen en mannen vrijgezellenfeesten, plezier gegarandeerd.

2. Goedkope activiteit
Onze boxen behoren tot de meest betaalbare vrijgezellenfeest activiteiten. Zo houd je meer geld over voor andere activiteiten op je uitstap, ideaal dus voor een goedkoop vrijgezellenfeest.

3. Wij zorgen voor originele ideeën
Een activiteit voor een vrijgezellenfeest organiseren, is geen makkelijke taak, daarom doen wij het voor jou! Je hoeft zelf geen vragen, opdrachten en andere uitdagingen voor de vrijgezel te zoeken.

4. Kies waar en wanneer je speelt
Bij de games van Das Box kies je zelf waar en wanneer je speelt. Je bent dus absoluut niet gelimiteerd om de rest van de dag te plannen zoals jij dat wilt!

5. Blijf in het centrum
Wil je na de afloop van je game meteen gezellig iets drinken of uit eten gaan? Bij Das Box kan het, want je hoeft je niet uit het centrum te begeven.

6. Inclusief allerlei gadgets
Onze boxen worden gelever met allerlei handige spullen zoals een gedrukte handleiding, een overzicht van de spelregels én een powerbank die je toestel opgeladen houdt tijdens de citygame.

7. Jij bent de baas
Je hoeft niet af te spreken met een spelbegeleider om je groepsactiviteit tot een goed einde brengen. Je kan de starttijd zelf verleggen, bijvoorbeeld wanneer andere activiteiten wat uitlopen of vroeger aflopen.

8. Kies zelf de ‘schaamfactor’
Jij bepaalt de ‘schaamfactor’ van de opdrachten die de vrijgezel moet uitvoeren in Super Snap: gewaagd of minder gewaagd. In Super Cops zitten er trouwens geen opdrachten.

9. Speel op de meest exotische locaties
Je kan Super Cops overal ter wereld spelen; je kan het GPS-spel dus ook op je vrijgezellenfeest in het buitenland kan spelen. Geen enkele exotische locatie is te ver gezocht, zo hebben we al een vrijgezellenfeest in Tahiti mogen versterken.

10. Extra inspiratie nodig?
Nog op zoek naar meer ideeën en tips voor je vrijgezellenfeest? Die vind je op onze uitgebreide website vrijgezellenfeest.direct. Je vindt er de meest alomvattende lijst van activiteiten voor je mannen vrijgezellendag of vrouwen vrijgezellenfeest. ## Meer informatie

Super Cops kan je overal spelen, terwijl je Super Snap kan spelen in de leukste steden van het land, bijvoorbeeld in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast kan je onze games ook in België spelen, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge, Brussel Gent, Hasselt en Leuven.