Das Box is een Gents bedrijf dat voor jouw groep een activiteit in een doos maakt. De bedoeling is simpel: jou een leuke groepsactiviteit geven om te doen met je familie, vrienden of collega’s.

Alles wat je nodig hebt voor de activiteit vind je terug in Das Box. Je hoeft zelf dus bijna niets voor te bereiden.

Naast de tastbare elementen die je in de doos terugvindt, heeft elk spel ook een belangrijk virtueel onderdeel: een app bij Super Cops en Super Secret en een virtuele spelbegeleider in de vorm van een chatbot op Messenger bij Super Snap. Zo krijg je een heel bijzondere en unieke ervaring. Hier lees je hoe je kan spelen.

Das Box is ontstaan uit het bedrijf La mosca. La mosca maakte tien jaar leuke GPS-spelen die je overal kon spelen. Maar we vonden dat we met Das Box nog een stap verder konden zetten.

Het resultaat daarvan vind je op deze website. La mosca bestaat niet meer en de citygames leven nu verder via Das Box!

Een stadsspel van Das Box wordt gespeeld op verschillende gelegenheden: verjaardagsfeestjes, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, teambuilding activiteiten, schoolreizen en nog vele andere.

Kies de box die bij jouw groep past. Een box kopen kan via de groene knop op de pagina’s van Super Secret, Super Snap en Super Cops. De box wordt GRATIS binnen de twee werkdagen bij je thuis of op kantoor geleverd.

We wensen je heel veel plezier!