10 redenen om Das Box te bestellen voor je groepsactiviteiten

1. Uitstekende reputatie
De spelen van Das Box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de groepsactiviteiten. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd on jou steeds de nieuwste ervaring aan te bieden.

2. Betaalbare groepsactiviteit
De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere stadsspelen. Je houdt dus gemakkelijk wat geld over voor de rest van je dagje weg. Ideaal als je een goedkoop vrijgezellenfeest of goedkope teambuilding activiteit wil organiseren.

3. Gratis verzending
Onze boxen worden steeds gratis geleverd, en dit binnen twee werkdagen!

4. Meteen klaar om te spelen
We versturen onze boxen speelklaar, je kan dus meteen aan de slag. Je hoeft ook geen vragen of opdrachten meer te bedenken!

5. Geschikt voor iedereen
De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Wil je een stad beter leren kennen? Kies dan voor onze verkenningsgame Super Snap. Houd je meer van spanning en actie? Dan is Super Cops de beste keuze voor jou! Wil je jouw kinderen omvormen tot heuse detectives? Zoek dan niet verder, want met Super Secret kan het! We hebben voor elk uitstapje een geschikt spel.

6. Technologische vernieuwingen
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en leuke gadgets op je smartphone.

7. Iedereen werkt samen
Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij de citygame. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.

8. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen? Geen probleem.

9. Speel bij alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder annuleringskosten.

10. Herbruikbare spelen
Onze games kan je meerdere malen gebruiken om nog meer voordeel uit je aankoop te halen! Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen je organisatie, school of vereniging die op uitstapje, teambuilding of schoolreis gaan.

Meer informatie

Super Cops en Super Secret kan je overal spelen, terwijl je Super Snap kan spelen in de leukste steden van het land, bijvoorbeeld in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast kan je onze games ook in België spelen, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge, Brussel Gent, Hasselt en Leuven.