10 redenen om Das Box te bestellen voor je familiefeest

  • 1 De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de groepsactiviteiten. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.
  • 2 De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere zoektochten of GPS-spellen, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje met je familie. De box wordt ook GRATIS verzonden.
  • 3 Meer nog, je kan de boxes meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan een gezin dat nog eens wil spelen.
  • 4 De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken voor je fotozoektocht. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij de citygame of schattenjacht hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.
  • 5 We hebben voor elk wat wils: voor de actieve en sportieve families is er Super Cops, voor de families met kleinere kinderen is er de Super Secret zoektocht en voor heel gemengde families is Super Snap de ideale box.
  • 6 De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.
  • 7 Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij het stadsspel. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.
  • 8 Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen? Geen probleem.
  • 9 De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder annuleringskosten.
  • 10 Je kan in tal van steden spelen. In het centrum vind je altijd een mooie startplek. Na de activiteit zitten jullie meteen goed om de dag verder te zetten in een restaurant of café. Super Secret kan je trouwens overal spelen: kies een aangenaam en veilig spelgebied in je buurt en je kan aan de slag!

Meer informatie

Super Cops en Super Secret kan je overal spelen, terwijl je Super Snap kan spelen in de leukste steden van het land, bijvoorbeeld in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast kan je onze games ook in België spelen, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge, Brussel Gent, Hasselt en Leuven.