s— layout: events title: “Op zoek naar opdrachten voor je vrijgezellen? Je vindt ze in deze doos” promo_header: “banners/Supersnap.mp4” categorie: - vrijgezellenfeest boxen: super-cops: text: > Een gevaarlijke gangster (de vrijgezel!/) is ontsnapt uit de gevangenis en is op diamantenroof in de stad. Kan jouw politieteam de boef neerschieten voor hij/zij met de diamanten aan de haal gaat? Achtervolg de dief doorheen de stad met je smartphone. Maar pas op: de vrijgezel kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om je te dwarsbomen! super-snap: text: > Maak je klaar voor een spannende stadstrip met veel selfies, raadsels, leuke opdrachten en duels met de andere teams. Onze Messenger chatbot wordt de virtuele spelbegeleider op je feestje en houdt de spanning er in. Een uniek concept in de wereld, een hit op mannen en vrouwen vrijgezellenfeesten. nl-nl: “https://dasbox.nl/opdrachten-vrijgezellenfeest/” nl-be: “https://dasbox.nl/opdrachten-vrijgezellenfeest/”


Waarom op zoek gaan naar vrijgezellenfeest opdrachten als je alles in een doos vindt?

Meer informatie

Super Cops kan je in elke stad van de wereld spelen. Super Snap heeft versies voor Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast kan je onze games ook voor een dagje uit in België spelen, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge, Brussel Gent, Hasselt en Leuven.