Vrouwen of mannen vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren? 10 redenen om voor Das Box te kiezen.

1. Goedkoop vrijgezellenfeest in Utrecht
Wil je nog wat geld overhouden om andere activiteiten te organiseren? Geen zorgen, bij Das Box hoef je niet extra te betalen voor een organisator of begeleider, perfect voor een goedkoop mannen of vrouwen vrijgezellenfeest in Utrecht dus!

2. Ontdek Utrecht zoals jij dat wilt
Wil je in de buurt van het Domplein spelen? Of toch liever in de Botanische Tuinen? Dat kan, bij Das Box kies je namelijk zelf waar je speelt!

3. Blijf in het Utrechtse centrum
Wil je meer dan één activiteit plannen? Bij de games van Das Box hoef je je nooit ver te verplaatsen. ‘s Avonds zoeken naar een club hoeft dus ook niet lang te duren!

4. Makkelijk te plannen vrijgezellenfeest in Utrecht
Een vrijgezellenfeest voor je vriend(in/) organiseren, neemt heel wat tijd in beslag. Gelukkig hoef je bij de games van Das Box weinig voor te bereiden, alles zit speelkaar in de doos. Dat geeft je meer dan genoeg tijd om de rest van het vrijgezellenfeest te plannen!

5. Gratis en kant-en-klaar geleverd
Onze games worden gratis en speelkaar geleverd, dat bespaart je een hoop kopzorgen.

6. Speel wanneer je wilt
Een mannen of vrouwen vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren is heus geen eenvoudige taak. Gelukkig kies je zelf wanneer je de games van Das Box speelt, een hoop kopzorgen minder dus!

7. Pionier Utrechtse vrijgezellenfeesten
Onze games zijn al tien jaar een topper onder de vrouwen en mannen vrijgezellenfeesten, en dat over heel Europa!

8. Kies zelf hoe gênant de vrijgezel de straten van Utrecht moet trotseren
Bij Super Snap kies je zelf hoe gênant de opdrachten voor de vrijgezel zijn, zo maak je het extra persoonlijk.

9. Jij bent de baas
Je bent niet afhankelijk van een begeleider of organisator, dat betekent dat jij zelf alles kan plannen, zo kom je niet voor verrassingen te staan!

10. Extra inspiratie voor je vrouwen of mannen vrijgezellenfeest in Utrecht nodig?
Nog op zoek naar meer ideeën en tips voor je vrijgezellenfeest in Utrecht? Die vind je op onze website vrijgezellenfeest.direct, de meest complete gids voor je mannen vrijgezellenfeest of vrouwen vrijgezellenfeest.

Meer informatie

Super Cops kan je in elke stad van de wereld spelen. Super Snap heeft versies voor Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast kan je onze games ook voor een dagje uit in België spelen, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge, Brussel Gent, Hasselt en Leuven.