Doe mee met de Lockdown Games elke week op woensdag en zaterdag

Maak een team met je broers of zussen en voer de gekke opdrachten uit die onze spelbegeleider Super Sam je geeft. Deze opdrachten kan je uitvoeren binnen of buiten in je tuin.

Neem een foto van de opdracht en stuur de foto naar Super Sam via Facebook Messenger. Sam zal je punten geven voor elke opdracht. Op de Das Box Facebook pagina vind je een hele berg voorbeelden van onze opdrachten.

Je speelt tegen andere kinderen die ook thuis zitten en hun foto’s naar Super Sam sturen. Bij de opdrachten zitten leuke doe-dingen en een aantal raadsels. Jij kiest welke opdrachten je wil uitvoeren. We spelen telkens 80 minuten lang.

Wie de meeste punten heeft verzameld, wint het spel! We kiezen ook de teams die de leukste foto’s hebben gemaakt. De ideale leeftijd om te spelen is 8 tot 12 jaar, maar er spelen vaak kinderen mee die jonger en ouder zijn.

Lees het artikel van de Belgische krant Het Belang van Limburg over de Lockdown Games: “Geslaagd? Met grote onderscheiding. Nooit geweten dat een spelletje met z’n allen in huis zo fijn kan zijn.”

Hoe kan je meespelen?

Vorm een groepje van 2 of 3 spelers, bijvoorbeeld met je broers of zussen.

We spelen elke woensdag en zaterdag in de namiddag. Op beide dagen spelen we met dezelfde lijst met opdrachten.

De spelen zijn gratis. Ben je tevreden over het spel, dan mag je op het einde een vrijwillige bijdrage doen om ons te steunen. Je geeft hoeveel je kan missen en hiermee kunnen wij onze spelservers en onze medewerkers betalen om de Lockdown games in goede banen te leiden en het spel gratis te houden voor wie het financieel moeilijk heeft.

Bekijk het overzicht van de games en schrijf je in!

Wat moet ik nu doen?

Als je wil meespelen, schrijf je eerst in.
Jij krijgt dan meteen een bevestigingsmail terug.

Je zal dan niets meer van ons horen tot een half uur voor het spel. Dan krijg je een mail met de speluitleg. En 10 minuten voor het spel krijg je een tweede mail met de opdrachten.

Als je wilt meespelen, ga dan naar Facebook Messenger en zoek naar Super Sam. Hier lees je hoe je dat doet.

Organiseer je eigen Lockdown games

Wil je eens onder vrienden, familie of met je collega’s of vereniging spelen op een moment dat het jou goed past? Bijvoorbeeld om een verjaardagsfeestje te vieren of om eens te ontspannen met vrienden of collega’s? Dat kan! We hebben nu versies voor kinderen van 6 tot 12 jaar, 18- tot 23-jarigen en voor collega’s.

Hier lees je hoe zo’n feestje precies in zijn werk gaat.

Op onze website kan je zo’n privé Lockdown Game bestellen

Wil je dit voor een hele grote groep doen, bijvoorbeeld je bedrijf of organisatie, stuur ons dan een mailtje.

Schrijf je hier in voor het spel

Bekijk het overzicht van de games en schrijf je in!