10 redenen om Das Box te bestellen voor je citygame

  • 1 De citygames van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de stadsspelen voor een dagje weg. Toch worden ze heel regelmatig vernieuwd, zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.
  • 2 De activiteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Veel goedkoper dan andere citygames, zodat je nog geld overhoudt voor een etentje met je groep. Ideaal voor wie een goedkope teambuilding of vrijgezellenfeest wil organiseren.
  • 3 Meer nog, je kan de boxen meerdere keren gebruiken, zodat je nog meer voordeel haalt uit je aankoop. Je kan de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen je organisatie of vereniging die een uitstap plannen.
  • 4 De activiteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij het GPS-spel hoort. In de dozen zitten ook een aantal nuttige en leuke extra’s.
  • 5 De spelen die in de boxen zitten, zijn ideaal om een stad te leren kennen. Je komt gegarandeerd op plekken waar je nog niet bent geweest.
  • 6 De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone. De interactieve GPS-spellen zijn beschikbaar op iPhone en Android telefoons. Super Snap kan je ook spelen op Windows-telefoons.
  • 7 De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Leer een stad beter kennen met fotozoektocht Super Snap, ga voor de actie en spanning met Super Cops of maak van je kinderen echte detectives met Super Secret. We hebben voor elk uitstapje een geschikt spel. Super Cops kan je in elke stad ter wereld spelen, Super Snap in de mooiste steden van het land en schattenjacht Super Secret kan je in elke buurt of buurtpark spelen.
  • 8 Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wil. Wat vroeger of later beginnen op je uitstapjes? Geen probleem.
  • 9 De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden. Onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Is het echt onmogelijk om te spelen, dan kan je de activiteit gewoon verplaatsen naar een beter moment, zonder de annuleringskosten die je normaal gezien aan aan een teambuilding bureau zou betalen.
  • 10 Niet alleen de spelers achter de telefoon of tablet zijn betrokken bij de GPS-game. Door spelkaartjes met opdrachten toe te voegen, betrekken we ook de andere spelers bij het spel.

Super Cops en Super Secret kan je in heel Nederland spelen, maar neem zeker een kijkje op onze pagina’s voor een stadsspel in Maastricht, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast kan je onze games ook in België spelen, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge, Brussel Gent, Hasselt en Leuven.