10 redenen om Das Box te bestellen voor je stadsspel in Maastricht

1. Leer Maastricht écht kennen
Met onze spelen leer je Maastricht eens echt goed kennen, en dat op een leuke manier! Je komt gegarandeerd op plekken waar je nog niet geweest bent; je wandelt dus niet enkel de Sphinxpassage af!

2. Spelen voor iedereen
De spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Heb je zin in een ontdekkingstocht? Kies dan voor onze zoektocht game Super Snap. Houd je meer van spanning en actie? Dan is GPS-spel Super Cops de beste keuze voor jou! Wil je jouw kinderen omvormen tot heuse detectives? Zoek dan niet verder, want met schattenjacht spel Super Secret kan het! We hebben voor elke uitje een geschikt spel.

3.Betaalbare groepsactiviteiten
De groepsactiviteiten van Das Box zijn heel betaalbaar. Door de doe-het-zelf formule zijn ze veel goedkoper dan andere citygames. Je houdt dus met gemak wat geld over voor een drankje of etentje in het Maastrichtse centrum.

4. Gratis verzending
Onze boxen worden steeds gratis en binnen twee werkdagen geleverd, dus zelfs voor een last-minute uitstapje naar Maastricht kan je bij Das Box terecht.

5. Herbruikbare games
De spelen van Das Box kan je meerdere malen gebruiken om nog meer voordeel uit je aankoop te halen! Daarnaast kan je de box bijvoorbeeld doorgeven aan familie of vrienden die ook een uitje naar Maastricht willen plannen.

6. Meteen klaar om te spelen
Onze boxen worden speelklaar geleverd. Je hoeft dus zelf geen vragen of opdrachten voor je stadsspel te bedenken. De hele spelinhoud bevindt zich in de doos en de app die bij de game hoort kan je makkelijk op je toestel downloaden.

7. Uitstekende reputatie
De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en worden steeds geprezen als de beste activiteiten voor je dagje weg. Daarnaast worden ze heel regelmatig vernieuwd, zo ben je zeker dat je steeds de nieuwste ervaring meemaakt.

8. Technologische gadgets
Onze games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden, maak kennis met chatbots en speciale gadgets op je smartphone.

9. Speel wanneer je wil
Je gebruikt de activiteiten van Das Box wanneer jij wilt. Wat vroeger of later beginnen op je uitjes is dus geen probleem. Dankzij onze formule hoef je niet te reserveren of af te spreken met een spelbegeleider.

10. Speel in alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden, onze boxen en hun inhoud kunnen immers wel tegen wat water. Zie je het toch niet zitten om al die regen te trotseren? Geen probleem, je kan je activiteit gewoon verleggen, jij kiest!

Bekijk ook ons aanbod voor een stadsspel in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Ook in Rome, Parijs en in Belgische steden kan je spelen: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt en Leuven.