10 redenen om Das Box te bestellen voor je teambuilding

1. Goedkope teambuilding activiteiten
In tegenstelling tot vele andere teambuilding activiteiten heb je bij Das Box geen externe organisator nodig, want je hebt zelf het hele spel in handen. Dat maakt onze games een pak voordeliger dan die van de concurrentie!

2. Gratis verzending
Onze boxen worden steeds gratis geleverd, en dit binnen twee werkdagen!

3. Herbruikbare spelen
Onze games kan je meerdere malen gebruiken om nog meer voordeel uit je aankoop te halen! Zo kan je de box bijvoorbeeld doorgeven aan andere afdelingen binnen je bedrijf of organisatie.

4. Meteen klaar om te spelen
De groepsactiviteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. Alles wat je nodig hebt om van jouw uitstap een succes te maken, vind je terug in de box.

5. Geschikt voor iedereen
Onze teambuilding activiteiten zijn geschikt voor heel diverse groepen en behoeften. Wil je een stad beter leren kennen? Kies dan voor onze verkenningsgame Super Snap. Houd je meer van spanning en actie? Dan is Super Cops de beste keuze voor jou! Wil je jouw kinderen omvormen tot heuse detectives? Zoek dan niet verder, want met Super Secret kan het! We hebben voor elke uitstap een geschikt spel.

6. Technologische vernieuwingen
De games maken gebruik van de nieuwste interactieve mogelijkheden zoals chatbots en speciale snufjes op je smartphone.

7. Kies waar en wanneer je speelt
De spelen van Das Box kan je gebruiken waar en wanneer jij dat wilt. Je hoeft je helemaal niet ver te verplaatsen om een citygame te kunnen spelen, en ook wat vroeger of later beginnen op je uitstapjes is absoluut geen probleem.

8. Pionier in Europa
De spelen van Das box worden al 10 jaar over heel Europa gespeeld en worden steeds geprezen als de beste activiteiten voor je bedrijfsuitstap. Daarnaast worden ze heel regelmatig vernieuwd, zo ben je zeker dat je steeds de nieuwste ervaring meemaakt.

9. Geen extra benodigdheden
Alles wat je nodig hebt om van jouw activiteit een succes te maken, zit in de box. Naast een duidelijke handleiding vind je er ook nuttige gadgets.

10. Speel in alle weersomstandigheden
De activiteiten van Das Box kunnen ook bij regenweer gespeeld worden, onze boxen en hun inhoud kunnen immers wel tegen wat water. Wil je de regen toch liever niet trotseren? Geen probleem, je kan je activiteit gewoon verleggen, jij kiest!

## Meer informatie

Super Cops kan je overal spelen, terwijl je Super Snap kan spelen in de leukste steden van het land, bijvoorbeeld in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast kan je onze games ook in België spelen, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge, Brussel Gent, Hasselt en Leuven.