10 redenen om Das Box te bestellen voor je teambuilding in Utrecht

1. Trotseer meteen de straten van Utrecht
De groepsactiviteiten van Das Box zijn meteen klaar om te spelen. De hele spelinhoud voor je uitstap naar Utrecht bevindt zich in de doos, en de app die bij het stadsspel hoort, kan je zonder problemen op jouw smartphone installeren. Je kan de teambuilding activiteit dus helemaal zelf organiseren!

2. Geen organisator nodig
Omdat jij de activiteiten zelf organiseert, is een externe organisator overbodig. Zo ligt de kostprijs van onze games veel lager dan die van andere teambuilding activiteiten.

3. Herbruikbare teambuilding
Onze games kun je meerdere malen gebruiken om nog meer voordeel uit je aankoop te halen! Zo kan je de box bijvoorbeeld doorgeven aan collega’s of vrienden die later een uitje naar Utrecht plannen.

4. Verken Utrecht zoals jij wil
Onze spelen zijn geschikt voor heel diverse groepen en activiteiten. Wil je Utrecht beter leren kennen? Kies dan voor Super Snap. Heb je toch meer zin in actie en spanning? Met Super Cops maak je de straten van Utrecht gegarandeerd onveilig!

5. Extra interactief
Dankzij verschillende innovaties zijn onze games enorm interactief. Word meteen in het verhaal gezogen door onze chatbots of andere technologische snufjes!

6. Kies waar en wanneer je speelt
Speel de games van Das Box waar en wanneer jíj wil. Je hoeft het centrum absoluut niet te verlaten om je citygame te starten en ook je uitstap wat vroeger of later beginnen, is geen probleem!

7 Geprezen en vernieuwde games no ook in Utrecht.
Vanaf nu kunnen onze geprezen games jouw bedrijfsuitstappen, vrijgezellenfeesten en andere gelegenheden ook in Utrecht opfleuren! Bovendien worden onze games regelmatig vernieuwd, zo blijven ze heel nieuw aanvoelen.

8. Geen extra voorbereiding
Alles wat je nodig hebt voor de activiteit zit in de box. Je hoeft dus zelf niet meer te zorgen voor materiaal of andere voorbereidingen!

9. Weer of geen weer, plezier gegarandeerd
Bang dat het weer jouw citytrip in het water zal gooien? Geen zorgen, onze boxen en hun inhoud kunnen wel tegen wat regen. Trek een regenjas aan en je kan de straten van Utrecht zonder zorgen trotseren!

10. Blijf in het Utrechtse centum
Omdat je zelf kiest waar je het stadsspel speelt, hoef je het centrum niet te verlaten. Jullie zitten dus meteen goed om jullie dagje Utrecht verder te zetten in een restaurant, café of museum.

## Meer informatie

Super Cops kan je overal spelen, terwijl je Super Snap kan spelen in de leukste steden van het land, bijvoorbeeld in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast kan je onze games ook in België spelen, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge, Brussel Gent, Hasselt en Leuven.