Vrouwen of mannen vrijgezellenfeest in Maastricht organiseren? 10 redenen om voor Das Box te kiezen.

1. Goedkoop vrijgezellenfeest in Maastricht
Wil je nog wat geld overhouden om andere activiteiten te organiseren? Geen zorgen, bij Das Box betaal je niet extra voor een begeleider of organisator, perfect voor een goedkoop mannen of vrouwen vrijgezellenfeest in Maastricht dus!

2. Ontdek Maastricht zoals jij dat wilt
Wil je in de buurt van Onze Lieve Vrouwebasiliek spelen? Of toch liever op de Sint Pietersberg? Dat kan, bij Das Box kies je namelijk zelf waar je speelt!

3. Blijf in het Maastrichtse centrum
Heb je al andere activiteiten voor je vrijgezellenfeest gepland? Bij de games van Das Box hoef je je nooit ver te verplaatsen, zo hoef je ‘s avonds niet lang te zoeken naar club.

4. Makkelijk te plannen vrijgezellenfeest in Maastricht
Een vrijgezellenfeest voor je vriend(in/) organiseren, is vaak niet zonder problemen. Gelukkig hoef je bij de games van Das Box weinig voor te bereiden, want alles zit speelkaar in de doos. Nog minder kans dat iets misloopt dus!

5. Gratis en kant-en-klaar geleverd
Onze games worden gratis en speelkaar geleverd, dat bespaart je een hoop kopzorgen.

6. Speel wanneer je wil
Een mannen of vrouwen vrijgezellenfeest in Maastricht organiseren is heus geen eenvoudige taak. Gelukkig kies je zelf wanneer je de games van Das Box speelt, een hoop kopzorgen minder dus!

7. Pionier Maastrichtse vrijgezellenfeesten
Onze games zijn al tien jaar een topper onder de vrouwen en mannen vrijgezellenfeesten, en dat over heel Europa!

8. Kies zelf hoe gênant de vrijgezel de straten van Maastricht moet trotseren
Bij Super Snap kies je zelf hoe gênant de opdrachten voor de vrijgezel zijn, zo maak je het extra grappig.

9. Jij bent de baas
Je bent niet afhankelijk van een organisator of begeleider, dat betekent dat jij zelf alles kan plannen, zo kom je niet voor verrassingen te staan!

10. Extra inspiratie voor je vrouwen of mannen vrijgezellenfeest in Maastricht nodig?
Nog op zoek naar meer ideeën en tips voor je vrijgezellenfeest in Maastricht? Die vind je op onze website vrijgezellenfeest.direct, de meest complete gids voor je mannen vrijgezellenfeest of vrouwen vrijgezellenfeest.

Meer informatie

Super Cops kan je in elke stad van de wereld spelen. Super Snap heeft versies voor Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast kan je onze games ook voor een dagje uit in België spelen, bijvoorbeeld in Antwerpen, Brugge, Brussel Gent, Hasselt en Leuven.